Huisregels / verhuur informatie / voorwaarden

Als u een camper via ons huurt, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen.
Daarnaast zijn er verschillende punten waaraan u moet denken voor een vlekkeloze campervakantie. Hieronder hebben wij alles voor u op een rijtje gezet. Hebt u toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

De verschillende particuliere verhuurcampers worden op één en dezelfde locatie uitgegeven. Namelijk bij Camper Company in Hoofddorp, gevestigd aan de Hoofdweg 855 A.

Om bij ons een camper te huren moet u minimaal 27 jaar oud zijn en minimaal drie jaar in het bezit zijn van een B rijbewijs.

Met de campers die bij ons aangesloten zijn, kunt u meteen op pad. De campers zijn namelijk voorzien van alle benodigde kampeer accessoires en uitgerust met een uitgebreide inventaris set.

Daarnaast is de camper voorzien van een luifel, fietsendrager, achteruitrij camera en eventueel parkeercensoren.

Wegens hygiëne en allergieën hebben wij besloten dat huisdieren niet mee mogen in onze verhuurcampers. Een enkele keer kan hier misschien een uitzondering voor gemaakt worden maar dit gaat dan in overleg met de eigenaar van de camper.

Daarnaast is roken in onze campers niet toegestaan.

Per week ontvangt u 1750 aan vrije kilometers. Dit houdt in dat u tot 1750 kilometer geen extra kosten hoeft te betalen.

Mocht u toch meer dan 1750 vrije kilometers nodig hebben wordt er een bedrag van 0.20 euro per overschreden kilometer in rekening gebracht.

Onze verhuurcampers zijn altijd uitgerust met een allrisk NKC verzekering. Mocht u gedurende de huurperiode schade maken met de camper en dit moet verhaald worden op de verzekering dan bedraagt uw eigen risico per schade/gebeurtenis 1.000 Euro.

Op het moment dat er schade aan de camper is aangebracht verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te melden, zodat wij tijdig nieuwe onderdelen kunnen bestellen. De volgende huurder wil ook graag weer met een complete camper op avontuur.

De camper is verzekerd met een uitgebreide pechhulpverlening in binnen en buitenland. Bij eventuele calamiteiten is vervangend vervoer ook inbegrepen. Zodat u altijd met een gerust gevoel uw campervakantie kan beginnen.

Er wordt een borg van 1.000 Euro gevraagd. Met de borg wordt na de verhuurperiode eventuele schades, naheffingen of andere gebreken verrekend. Prijslijst borg inhoudingen.

Het is ook mogelijk om de borg af te kopen zodat u bij gemaakte schade niet uw volledige borg kwijt bent. Hiervoor kunt u zich verzekeren bij Allianz, voor 8,- Euro per dag.

https://www.allianz-assistance.nl/reisverzekering/eigen-risico-verzekering-autohuur.html

Zodra de verhuurder akkoord is met de aangevraagde huurperiode, kan de boeking definitief gemaakt worden. De boeking is pas definitief als de volgende drie stappen zijn voldaan:

  • Het terugsturen van de ondertekende algemene voorwaarden
  • Het toesturen van een kopie rijbewijs van degene die de camper gaat besturen
  • De aanbetaling van 50% van de totaalprijs is voldaan


De restbetaling dient uiterlijk acht weken voor aanvang te worden voldaan.

Onze campers worden per week verhuurd en hiervoor hebben wij twee vaste wisseldagen, namelijk vrijdag en zaterdag. U kunt dus een camper huren van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag. In het hoogseizoen is het alleen mogelijk om een camper voor minimaal twee weken te huren. Op de dag dat uw huurperiode van start gaat, kunt u de camper komen ophalen vanaf 15:00 uur. Daarbij krijgt u een uitgebreide instructie over de werking van de camper zodat u zorgeloos op vakantie kunt gaan. Naast de instructie zullen ook de nodige papieren worden ingevuld. Ook kijken wij samen met u de gehele camper na op eventuele schade.

Wij raden u daarom aan om bij schade zelf vooraf foto’s te maken, dit voorkomt misverstanden bij het terugbrengen van de camper.

Bij de instructie ontvangt u ook een uitgebreid instructieboek zodat u alle informatie die u heeft gekregen nog eens rustig kunt doorlezen.

Het terugbrengen van de camper vindt plaats op de laatste dag van de huurperiode, om uiterlijk 11:00 uur. De tijd tussen de verschillende huurperiodes hebben wij nodig om de camper te controleren en weer helemaal klaar te maken voor de volgende huurder.

Wij zorgen er voor dat wanneer u de camper bij ons komt ophalen deze er tiptop bij staat. De camper is zowel van binnen als van buiten gereinigd en gewassen. Wij verwachten dan ook van onze huurders dat zij de gehuurde camper weer net zo schoon en netjes komen terugbrengen. Daarnaast krijgt u de camper mee met een volle dieseltank en een volle LPG gasfles.

Ook deze graag afvullen voordat u de camper terug komt brengen. Mocht dit niet het geval zijn moeten wij hier helaas wel schoonmaakkosten en/of afvulkosten voor in rekening brengen.
Mocht u dit graag willen laten uitbesteden dan is dit in overleg mogelijk.

Gedurende uw huurperiode kunt u uw auto in overleg bij ons, op eigen risico parkeren. Wel vragen wij u de sleutels achter te laten, mochten wij de auto moeten verplaatsen.

Helaas komt het ook wel eens voor dat de huurder de boeking om wat voor reden dan ook moet annuleren. Hiervoor hebben wij de volgende annuleringsvoorwaarden opgesteld:

De kosten voor het annuleren van de boeking zijn op basis van percentages van de huursom.

  • Meer dan 8 weken voor vertrek 20%
  • 8 weken voor vertrek tot 4 weken voor vertrek 50%
  • 4 weken voor vertrek tot 2 weken voor vertrek 75%
  • Binnen 2 weken voor vertrek 100%

Het gewicht dat u mag meenemen aan bagage is afhankelijk van het gewicht van de camper. Gemiddeld wegen onze campers tussen 2900 en 3000 kg. U kunt dus tussen de 500 en 600 kilo aan bagage meenemen.