Over ons

Wij zijn twee jongen ondernemers met een passie voor campers.
Wij willen iedereen de vrijheid laten ervaren die een jonge betrouwbare camper te bieden heeft.

Wie zijn wij

Camper Ervaring is opgericht in januari 2020 door Camper Company. Camper Ervaring is in het leven geroepen door de grote vraag naar campers en de interesse van onze klanten om hun eigen camper te verhuren.

Camper Company is gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte kwaliteit campers. In de overdekte showroom zijn verschillende merken en modellen te bewonderen.

Als u voor het eerst een camper denkt aan te schaffen, kan het lastig zijn de juiste keuze te maken.

Daarom is het aan te raden om eerst een soortgelijke camper te huren. Dit kan vele nieuwe inzichten geven.

Het verhuren van particuliere campers is de afgelopen jaren steeds populairder geworden.

Die interesse in het verhuren speelde ook bij onze klanten omdat zij het jammer vinden dat de camper slechts een paar weken per jaar gebruikt wordt en de rest van het jaar in de stalling staat.

Hierdoor kunnen ook nieuwe camperaars de vrijheid van het reizen met een camper ervaren.

Bij het verhuren van een camper komt veel kijken. Denk hierbij aan het online adverteren voor verhuur, het innemen en uitgeven van de camper, het onderhoud, het uitvoeren van eventuele reparaties en de bemiddeling.

Camper Ervaring is ontstaan uit de vraag van onze huidige klanten om hun camper te verhuren en daarnaast uit de vraag van onze toekomstige klanten om eerst een model camper uit te kunnen proberen. Nu hebben wij een klein aantal campers geselecteerd die voor de verhuur worden aangeboden via www.camper-ervaring.nl. Deze campers zijn jong, goed onderhouden en helemaal klaar om u de unieke camper ervaring te geven.